Fizetési konstrukciók

Az általunk javasolt fizetési konstrukció az alábbiak szerint alakul.
 
1. A lakás kiválasztását követően egy regisztrációs megállapodásban rögzítjük a kiválasztott lakás, garázs számát, méretét és vételárát, valamint a fizetési kondíciókat. A lakás foglalt státuszba kerül.
 
2. A sikeres regisztráció után 3 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy az adásvételi előszerződés pontos időpontját meghatározzuk.
 
3. Az adásvételi előszerződés aláírását követő 48 órán belül az ingatlan vételárának 30% át szükséges önnek átutalnia, melyből 25% foglalónak 5% pedig vételár előlegnek számít.
 
4. A társasház tetőszerkezetének készre jelentésekor értesítjük önt és ezt követően 8 napon belül, szerződés szerint a vételár további 25% át szükséges önnek megfizetni.
 
5. Az ön kiválasztott lakásának gépészeti, festési és burkolási munkáinak készre jelentését követően értesítjük önt és megtekintheti a lakást. Az értesítést követő 8 napon belül a vételárrész további 25 % át szükséges önnek átutalni számunkra.
 
6. A lakásának átadását követően, 3 munkanapon belül szükséges önnek a fennmaradó vételárrész, további 20% át megfizetni.
 
A fentiektől eltérő finanszírozási konstrukciót is ki tudunk alakítani és természetesen az ön igényeit igyekszünk a lehető legrugalmasabb és legkorrektebb módon kiszolgálni.