Blog

Készül a mélygarázs födémje

2019.08.08. 12:20

Ma elkezdtük a mélygarázs födémjének kiöntését, a Monolit Mester munkatársai, ma 12 mixer betont dolgoztak be a garázsfödém nyugati blokkjába. A gyönyörű időben jól haladt a munka és a nap végére elmondhattuk, építő szlengben, hogy „kijöttünk a föld alól”. A következő hetekben a teljes garázsfödém készül majd el és szeptembertől már a föld fölötti részek falazatain dolgozunk.


tovább

Ingatlan befektetések - költségek, hozamok és a profit

2019.07.29. 11:09

Az ingatlan befektetés napjainkban az egyik központi témája a magánszemélyek és vállalkozások gazdasági döntéseinek. A jelenlegi konjunkturális időszakban egyrészt a növekvő bevételek, másrészt a - mesterségesen lenyomott - alacsony pénzpiaci hozamok azok a tényezők, melyek sok magánszemélyt és vállalkozást arra motiválnak, hogy tőkéjét vagy annak egy részét ingatlanba fektesse.


tovább

Project auditálás

2019.07.18. 12:10
Számunkra rendkívül fontos a minőség és a fenntarthatóság, ezért a project ellenőrzése és a külső szakértők visszacsatolásai nagy segítséget nyújtanak és kitűnő visszajelzést adnak a munkánkról.

tovább

Meddig emelkednek még a lakásárak ?

2019.07.11. 13:30

Ingatlanba fektetni mindig is jó döntés volt, mert biztonságos, értékálló és viszonylag egyszerű lehetőség is. De milyen ingatlanba érdemes fektetni, mikor és milyen áron? Ezek a kérdések jelennek meg leggyakrabban egy ingatlan megvásárlása előtt. A jelenleg tapasztalható jelentős ingatlan áremelkedések pedig egy újabb kérdést is felvetnek, nevezetesen, hogy meddig tart még ez az emelkedés és mi várható a következő években?


tovább

Az alaplemez készül

2019.07.02. 12:28
A mélygarázs alaplemezének betonozása készül, több mint 200 m3 betont használtunk föl hozzá. A Monolit Mester Kft. dolgozói, a 35 fokos melegben, egy hosszú nap alatt végeztek a feladattal. Köszönjük srácok.

tovább

Miért érdemes nálunk lakást venni?

2019.06.24. 13:36

A Talizmán kert lakópark egy prémium kategóriás beruházás Egerben, melynek alapjait az egyedi helyszín és a kiemelt műemléki környezet teremti meg elsősorban. Ehhez társul a beruházó azon törekvése, hogy a kiemelt környezetben egy komoly műszaki tartalom valósuljon meg, mely a cég számára egy jelentős alapot teremt a további ingatlan fejlesztésekhez.

Így az egyediség és a magas minőségre való törekvés, egy magas ár kategóriás de igazán értékálló befektetést jelent a lakóparkban lakást vásárlók részére.


tovább